15 de jul. 2012

La Devocioteca es presenta als Premis Blocs Catalunya 2012

L’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement) ha convocats els Premis Blocs Catalunya 2012. Després del termini de presentació de candidats, segons les categories prèviament indicades, el passat 12 de juliol es va obrir el termini de votacions que estarà obert fins al proper 10 de setembre.

El procés de votació necessita estar registrat al web Stic.cat mitjançant un senzill procediment.

Enguany, aquest bloc (amb 600 més) s'ha presentat a aquest repte tant atractiu. Des de maig de 2008 que la Devocioteca intenta ser un recull de les mostres de religiositat popular que es desenvolupen en el marc territorial de parla catalana.

Si us agrada la Devocioteca i creieu que és un bloc interessant, amb informacions que mereixen la vostra atenció, podeu votar a la categoria "història, tradicions i patrimoni" on hi ha la llista de blocs participants en aquest grup temàtic.

Avui, precisament, l'Espai Internet de TV3 s'ha fet ressò d'aquesta convocatòria. Entre els blocs que han estat recollits, dels diferents participants, s'ha pogut veure la Devocioteca: Espai Internet 15/07/2012

2 comentaris:

Zerosetze ha dit...

Genial, Joan, me n'alegro molt del flash de la TV3 perquè la teva Devocioteca és ben original com a idea i com a continguts. Ben merescuda la notícia!

miqueldevic ha dit...

Com ho faig per votar ?