16 de des. 2011

Imatges de la presentació del ‘Diccionari de sants històrics catalans’

Ahir dijous, a la Biblioteca Municipal de Manlleu, va tenir lloc la presentació del llibre Diccionari de sants històrics catalans editat per Farell. Acompanyaven l’autor i l’editor, l’alcalde Manlleu, Pere Prat i el regidor de Cultura i Educació, Àlex Garrido.


La sala de la biblioteca manlleuenca es va omplir amb una cinquantena de persones que van seguir atentament els parlaments i la presentació, en imatges, del llibre.

Personalment, agraeixo l’assistència de tots els presents així com la voluntat d’aquells que, per diversos motius, no van poder ser-hi i haurien volgut.


Així mateix, vull expressar el meu agraïment especial al grup de blocaires que han donat 'ales virtuals' a aquest llibre i que, ahir, també van tenir una molt digna representació a l'acte.

Ara, el Diccionari... ja pot caminar solet. Espero que ho faci per un bon camí. 


De nou, a totes i a tots, moltes gràcies.
Targetes amb relíquia de sant Josep Manyanet, com a beat i com a sant

Sant Josep Manyanet (7 de gener de 1833, Tremp - 17 de desembre de 1901, Barcelona), sacerdot, fundador dels Fills de la Sagrada Família i de les Filles de la Sagrada Família.
La seva festa se celebra el 16 de desembre tot i que el Martirologi romà li assigna l’endemà, data de la seva mort. El papa Joan Pau II el va beatificar el 25 de novembre de 1984 i el va canonitzar el 16 de maig de 2004.