26 de nov. 2011

Resultat del Concurs de Sants Històrics Catalans

Des de la Devocioteca, vull agrair l’aportació i seguiment de totes les persones que heu participat. Aquest ha estat un passatemps amb el qual, espero, totes i tots hagueu passat una bona estona. Crec que ha estat una mostra del bon ús d’un mitjà tecnològic tan modern com és Internet per tractar una temàtica tan tradicional com el nostre santoral. Igualment, penso que ha esdevingut un fet allò del 2.0 que tan es predica. Ho ha estat amb la l’aportació de totes i tots. En els concursos se sol dir que “l’important és participar” però en aquest, modest i sense pretensions, certamen “l’important ha estat haver comptat amb la vostra participació”.

Per tant, la decisió unànime de jurat, després d’una tensa deliberació (com se sol dir) ha estat la de concedir el premi ex-aequo als participants més assidus, constants i ràpids, fins a la darrera pregunta. És a dir:

Júlia

Antoni

Jaume Ignasi Argilés

Si des d’aquest moment, i fins al període de 27 hores que segueixen, ningú interposa cap al·legació o queixa (que seria estudiada i tinguda en compte), els nom es donaran per definitius. Serà demà diumenge 27 de novembre a les 20.00 h (compte que s’ha canviat l’hora respecte a la que es va indicar ahir).

Agrairia als tres virtuals guanyadors que m’enviéssiu un missatge, amb la vostra adreça postal, al correu (email) que consta en el perfil del bloc. Si no hi ha cap objecció en el període esmentat, en breu es farà efectiu l’enviament del llibre corresponent amb dedicatòria.

De nou, moltes gràcies a totes i a tots. Espero retrobar-nos al ciberespai o, potser, personalment.

Una abraçada virtual,

Joan Arimany i Juventeny