26 de nov. 2011

Resultat del Concurs de Sants Històrics Catalans

Des de la Devocioteca, vull agrair l’aportació i seguiment de totes les persones que heu participat. Aquest ha estat un passatemps amb el qual, espero, totes i tots hagueu passat una bona estona. Crec que ha estat una mostra del bon ús d’un mitjà tecnològic tan modern com és Internet per tractar una temàtica tan tradicional com el nostre santoral. Igualment, penso que ha esdevingut un fet allò del 2.0 que tan es predica. Ho ha estat amb la l’aportació de totes i tots. En els concursos se sol dir que “l’important és participar” però en aquest, modest i sense pretensions, certamen “l’important ha estat haver comptat amb la vostra participació”.

Per tant, la decisió unànime de jurat, després d’una tensa deliberació (com se sol dir) ha estat la de concedir el premi ex-aequo als participants més assidus, constants i ràpids, fins a la darrera pregunta. És a dir:

Júlia

Antoni

Jaume Ignasi Argilés

Si des d’aquest moment, i fins al període de 27 hores que segueixen, ningú interposa cap al·legació o queixa (que seria estudiada i tinguda en compte), els nom es donaran per definitius. Serà demà diumenge 27 de novembre a les 20.00 h (compte que s’ha canviat l’hora respecte a la que es va indicar ahir).

Agrairia als tres virtuals guanyadors que m’enviéssiu un missatge, amb la vostra adreça postal, al correu (email) que consta en el perfil del bloc. Si no hi ha cap objecció en el període esmentat, en breu es farà efectiu l’enviament del llibre corresponent amb dedicatòria.

De nou, moltes gràcies a totes i a tots. Espero retrobar-nos al ciberespai o, potser, personalment.

Una abraçada virtual,

Joan Arimany i Juventeny9 comentaris:

Galderich ha dit...

Resta felicitar als flamants guanyadors d'aquest genial concurs.

Només hi ha una queixa: En volem més!

Puigmalet ha dit...

Un veredicte inapel·lable!

Casualment avui he comprat el meu segon exemplar (enquadernació diferent) del Diccionari dels sants de cada dia de Philippe Rouillard. El teu també caurà algun dia!

Júlia ha dit...

Òndia, molt agraïda, de seguida t'envio el que demanes!!!

Jo també en vull més, ni que sigui sense premi!!! O amb una senzilla 'estampeta', he, he!

Antoni ha dit...

Moltes gràcies per tot, el concurs, les estones que ens has proporcionat i, és clar pel llibre.

També t'envio l'adreça.

Moltes gràcies de nou

jaume ignasi argilés ha dit...

Moltes gràcies i molt agraït.
Salutacions per tothom.

Amics dels Goigs ha dit...

També la nostra felicitació per al Joan Arimany: pel seu original, ben plantejat i oportú concurs, que ens ha robat el cor, que el tenim molt sensible pels temes hagiogràfics, logicament! I també per a tots els concursants, per la seva perspicàcia i constància. Val a dir que les solucions no sempre eren diàfanes... Per a quan una segona oportunitat participativa?
Salutacions ben cordials

Júlia ha dit...

Només aconsellaria que en una altra ocasió s'amaguin els comentaris fins a la solució,així ho faig al meu blog amb enigmes històrics, tant per no donar pistes com per no desanimar els errats.

Joan Arimany Juventeny ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan Arimany Juventeny ha dit...

Hola a totes i a tots.
De nou, moltes gràcies per la participació i per les vostres paraules.
Prenc nota del suggeriment de la Júlia. Aquest concurs va començar com un passatemps sense cap altre objectiu que fer passar l'estona. Malgrat això, creia prudent que tot el transcurs fos a la vista de tots per transmetre transparència. Això implicava, des del meu punt de vista, que tothom sabés què i com havia respost tothom.
Vist el seguiment i la bona disposició dels concursants, però, en una propera edició procuraré modificar (per millorar) aquest i d'altres aspectes.
Ah, i les preguntes seran més rebuscades.