22 de juny 2009

El santuari de Puig-agut celebra la festa dedicada al Sagrat Cor de Jesús

El santuari situat al cim de Puig-agut, molt a prop de la confluència dels termes municipals de Manlleu, Torelló i Santa Maria de Corcó – L’Esquirol, ha celebrat la festa en honor al seu patró principal, el Sagrat Cor de Jesús.
Diumenge 21 de juny, a les 6 de la tarda, ha tingut lloc la celebració de la missa dedicada al Sagrat Cor de Jesús; mitja hora abans s’ha iniciat el rés del rosari. La celebració ha estat presidida monsenyor Joan Godayol, bisbe emèrit d'Ayaviri (Perú).
En finalitzar la missa els assistents han cantat els ‘Goigs a Honor del Sacratíssim Cor de Jesús, venerat en l’ermita de Puig-agut (Lourdes de Madirolas) de la Parròquia de Manlleu’amb lletra de mossèn Ramon Roca i música de mossèn Lluís Brugarola.

Podeu veure’n unes imatges en aquest breu reportatge audiovisual:La pabordia de Puig-agut edita una publicació periòdica, d’aparició quadrimestral, que és la capçalera degana de les publicades a Manlleu. El Far de Puig-agut, que s'edita des de 1886, des de fa uns números es pot llegir per Internet a l’adreça web elfardepuig-agut.blogspot.